Zo maak je zelf een luiertaart!

Leer stap voor stap aan de hand van foto’s hoe je zelf een luiertaart kan maken!

Meer lezen

Originele cadeaus voor vaderdag

Feestprints schuimde weer tientallen webwinkels af op zoek naar het meest origineel cadeau voor Vaderdag! Grappig, ludiek en persoonlijk, voor elk wat wils!

Meer lezen

Originele cadeaus voor een 1-jarige

Een leuk cadeau vinden voor een baby’s eerste verjaardag is altijd een uitdaging. Ze zijn te groot voor het babyspeelgoed en te klein voor het ‘echte speelgoed’. Ik maakte een overzicht van de meest originele cadeaus die ik vond online!

Meer lezen

Originele cadeaus voor de juf of meester

Het einde van het schooljaar is in zicht en veel ouders kopen dan graag een cadeau voor de juf of meester om hen te bedanken voor het fijne schooljaar. Met deze originele cadeaus spring je vast en zeker uit de band en kan je op veel appreciatie rekenen van de leerkracht!

Meer lezen

originele cadeaus voor peuters en kleuters

Een origineel cadeau vinden kan soms een tijdsintensieve bezigheid zijn. Ik heb jou het zoekwerk bespaard! Hieronder volgt een overzicht van de (volgens mij) meest originele cadeaus voor peuters en kleuters!

Meer lezen

originele cadeaus voor kinderen (vanaf 6-7 jaar)

Een origineel cadeau vinden kan soms een tijdsintensieve bezigheid zijn. Ik heb jou het zoekwerk bespaard! Hieronder volgt een overzicht van de (volgens mij) meest originele cadeaus voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar.

Meer lezen