originele cadeaus voor kinderen (vanaf 6-7 jaar)

de-meest-originele-cadeaus-voor-kinderen

Heb jij soms ook moeite om een origineel cadeau te vinden?
Bang om iets te geven dat het kind in kwestie misschien al heeft?
Nu niet meer! Hier volgt een overzicht van de meest originele cadeaus voor kinderen (vanaf 6 – 7 jaar)!

Opmerking:

  1. de keuze van deze cadeautips is louter subjectief en tenzij anders vermeld, heb ik deze producten niet zelf getest. Het is dus aanbevolen om eerst wat reviews op te zoeken als u zou besluiten een van deze producten te kopen!
  2. De vermelde prijzen zijn de prijzen die actief waren op het moment dat ik dit artikel publiceerde.
  3. Sommige webwinkels waar ik deze producten vond zijn Nederlands, een paar zijn Belgisch. Sommige hebben zowel een Nederlandse als een Belgische website. Maar in elke winkel kunnen zowel Belgische als Nederlandse klanten terecht.
  4. Door op de foto te klikken, gaat u rechtstreeks naar het product in de winkel.
  5. Deze lijst wordt regelmatig gecontroleerd en aangevuld als ik nieuwe leuke vondsten doe. Mocht u toch op een cadeau stuiten dat wordt aanbevolen in dit artikel maar dat niet meer te verkrijgen is, of u vindt een dode link, laat het mij dan aub weten. Ik streef ernaar om deze lijst zo up to date mogelijk te houden.

Origineel cadeau 1: Karaoke-microfoon

 

karaoke microfoon

Voor alle mini- popsterren vanaf 7 jaar.
Een microfoon met camera die je kan aansluiten op tv. Zo ziet je kind zichzelf optreden. Afhankelijk van je type TV kan je het filmpje dan ook opnemen. Op de microfoon zit een knop om applaus te laten horen en om het volume te regelen (niet onbelangrijk 😉 ). Verder kan je de micro ook aansluiten op verschillende audioapparaten zodat je kind kan meezingen met gekende liedjes.

Verkrijgbaar hier.
prijs: € 59,95

 

 Origineel cadeau 2: Magnetisch krijtbordbehang

 Met dit krijtbord behangpapier kan je kind zich eindeloos uitleven. Tekenen op de muur mag vanaf nu wel! Het behangpapier doet dienst als krijtbord en magnetisch bord en is afwasbaar.

Gevonden bij Icadeau.nl

prijs: € 49,95

 

Origineel cadeau 3: Mega Waterkanon

waterkanon Bent u het soms ook moe om telkens opnieuw die kleine waterpistooltjes van de kinderen bij te vullen? Met dit waterkanon zal dat niet meer nodig zijn! Het is rechtstreeks aansluitbaar op de kraan. Met dit kanon op een statief schiet je tot 30 meter ver!

Gevonden bij  iCadeau.nl

Prijs: € 34,95

 

Origineel cadeau 4: Zing Zycone Ring Blaster

zing zyclone origineel cadeau voor kinderen

Hiermee schiet je zachte, schuimrubberen ringen af tot wel 35 meter ver! Je kan het alleen spelen of met 2, de ring is makkelijk te vangen.

Gevonden bij De Grote Speelgoedwinkel

Prijs: normaal € 19,99 maar vaak in de aanbieding!

Origineel cadeau 6: Zelftellende spaarpot (kluis)

zelftellende spaarpot

Gedaan met centen tellen, deze spaarpot telt automatisch!

Gevonden: hier

Prijs: € 14,95

 Origineel cadeau 7: Stemvervormer

Stemvervormer origineel cadeau

Ik heb eens een optreden gezien van een clown die zo een stemvervormer gebruikte, en ik heb toen echt tranen met tuiten gelachen! De frequentie kan op verschillende manieren worden aangepast en gecombineerd. Hilariteit verzekerd!

Gevonden bij Coolgift.

Prijs: normaal € 19,95, nu € 14,95

Origineel cadeau 8: Finger drums

Finger Drums Zeurt je kind je de oren van het hoofd voor een heus drumstel? Misschien kan je hem hiermee al tevreden stellen. Dit minidrumstelletje bespeel je met je vingers! Veel minder lawaai dan een echt drumstel in huis en het is niet alleen even leuk, het is nog een goede behendigheidsoefening voor de vingers ook!

Gevonden bij  Icadeau.nl.

Prijs: € 19,95

Origineel cadeau 9: Puzzelmaker 

puzzelmaker

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind dat graag puzzelt? Met deze puzzelmaker kan hij zelf puzzels maken van welke afbeelding dan ook! Heel leuk om bijvoorbeeld een puzzel te maken van een schatkaart voor een schattenjacht!

 

Gevonden bij ICadeau.nl.

Prijs: € 19,95

Origineel cadeau 10: Discobal

Discobal origineel kado

Mijn dochter van 7 is helemaal into dansen de laatste tijd. Ik moet elke dag naar haar optredens kijken en ze probeert de meeste coole moves na te doen van tv. 🙂
Onlangs gaven we een discobal cadeau aan een nichtje en dat was een mega succes! Die discobal heeft de hele dag aan gestaan, en zij hebben zich de hele dag 2 sterartiesten gewaand. Een aanrader voor meisjes!

Gevonden bij Icadeau.nl

Prijs: normaal € 39,95 nu € 34,95

Origineel cadeau 11: Snoepgrijper

snoepgrijpmachine

Superleuk cadeau en volgens mij een groot succes op kinderfeestjes! Werkt met muntjes die bijgeleverd worden, maar ook met geldstukken. Na de inworp speelt er een muziekje en heb je 75 seconden de tijd om een snoepje te grijpen! Werkt het best met lichte snoepjes. Kan tegelijk als spaarpot gebruikt worden.

Gevonden bij bol.com

Prijs: € 29,99

 Origineel cadeau 12: Waterglijbaan

waterglijbaan

Uren speelplezier verzekerd met een waterglijbaan in de tuin als het mooi weer is! Je sluit de tuinslang erop aan en klaar is kees. Je kind kan zowel op de knieën glijden als in een zwemband: even een aanloop nemen en… glijden maar! Deze glijbaan is maar liefst 488 cm lang. Ik zag er in deze winkel ook nog met een kortere afstand. Gevonden bij Bol.com 

Prijs: normaal € 36,03 (gratis verzending!)

Origineel cadeau 13: Dekbedovertrek met eigen foto

dekbed eigen foto cadeau

Heel origineel cadeau, dit dekbedovertrek met eigen foto! Je kan het aan een kant of twee kanten laten bedrukken en ook bijpassende bedrukte kussens bijbestellen! Het dekbed is 140 x 200 cm en gemaakt van wasbestendig 100% polyester microvezel.
Gevonden bij Your Surprise.

Prijs: € 89,95

Origineel cadeau 14: Star Wars Death Star Planetarium 

star wars sterrenprojector

Deze projector tovert een prachtige sterrenhemel in je kamer. Je kan kiezen tussen het Star Wars sterrenstelsel of ons eigen sterrenstelsel.  Ideaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de ruimte en astronomie.

Gevonden bij Bol.com (gratis verzending!)

Prijs: € 49,99

 

 Origineel cadeau 16: Leuke Kinderfietsmand

 

kinderfietsmand

Hele mooie, meisjeachtige kinderfietsmanden in deze winkel! Nog veel andere leuke hebbedingetjes te vinden ook!

Gevonden bij Presents at home

Prijs: € 16,95

 Origineel cadeau 16: Hippe Zadelhoezen

 

zadelhoezen

Zelfde winkel als de voorgaande, met een groot aanbod aan kleurrijke, hippe hoezen voor je zadel! Houdt je fietszadel droog en geeft je fiets een persoonlijk tintje! Er zit nog een anti-diefstallint aan ook!(misschien wel even navraag doen naar de maten)

Gevonden bij Present at Home

Prijs: € 9,95

 

 Origineel cadeau 17: Tarantulaspin

tarantula afstandsbediening

Hoeveel mensen zouden niet vreselijk schrikken als ze zo’n tarantulaspin naar zich toe zien lopen? (hier zit er al zeker een!) Een ideaal cadeau voor kinderen die graag mensen beet nemen: een tarantulaspin met afstandsbediening!
Ongeveer 8 op 6 cm groot

Gevonden hier Prijs: € 24,95

Origineel cadeau 18: Popstar boek met eigen foto.

origineel cadeau: popster boek

In dit boek speelt je kind de hoofdrol! En niet zomaar een hoofdrol, hij of zij is een succesvolle popster! De foto van jouw kind verschijnt op het lichaam van de hoofdfiguur en zijn of haar naam staat op de cover en in het ganse verhaal. Bestaat in een meisjes – en jongensversie.

Gevonden bij YourSurprise.

Prijs: € 26,95

Origineel cadeau 19: Roller Wheel

origineel cadeau kind

Dit opblaasbare wiel is heel erg leuk, mijn dochter speelde er onlangs in bij vrienden en vond het fantastisch! Zet je schrap voor een paar toeren overkop!

Gevonden bij Cadeau.nl Prijs: € 58,00 €

 

 

Origineel cadeau 20: Wie in de kamer?

wie in de kamer spel

Een leuk gezelschapsspel met 300 vragen voor de hele familie. De vragen zijn vaak gênant, grappig en uitdagend. Iemand trekt een kaart, leest de vraag (bijvoorbeeld: Wie in de kamer plast wel eens onder de douche? ) en dan volgt er een korte bedenktijd waarin iedereen mag bedenken op wie de vraag het meest van toepassing is. Vervolgens wordt er tot 3 geteld en mag iedereen wijzen naar die persoon!

Gevonden bij Gezinnig.

Prijs: 18,95 €

Origineel cadeau 21: Slaapklets

slaapklets

Slaapklets! is een dagboek voor klein en groot (4 – 99 jaar) om voor het slapen gaan nog even de dag door te nemen. Slaapklets! nodigt uit om de dag te laten bezinken met vragen en opdrachtjes en tips om lekker te slapen. Bovenaan ieder pagina staan vaste vragen: Hoe was je dag? Wat was leuk, wat was stom? Heb je zin in morgen? Onderaan staat op iedere pagina een verrassende opdracht. Van ademhalingstips en ontspanningsoefeningen tot grappige vragen die aanleiding zijn voor een leuk gesprek of een moment van ontspanning voor het slapen gaan.

Er is ook een tweede deel met andere opdrachten en vragen: Slaapklets deel 2 en eentje speciaal voor kleuters die nog niet kunnen lezen.

Gevonden bij Gezinnig.

Prijs: 14,95 €

Origineel cadeau 22: Crazy Forts

crazy forts

De favoriete bezigheid van mijn eigen kinderen: kampen bouwen. Ze gebruiken mijn stoelen, tafel, wasrek,… alles wat maar in aanmerking komt! Herkenbaar? De makers van Crazy Forts klonk het alvast bekend in de oren. Deze speelset bestaat uit ballen en buizen van 40 cm waarmee je zelf een stevige constructie maakt voor je eigen kamp of speelhut. Je kan een iglo bouwen, een tent, een spaceshuttle, een huis of wat je zelf maar bedenkt. Lakens erover en klaar!

Gevonden bij slimmer spelen.

Prijs: 72 €

Origineel cadeau 23: poppenkast van karton

poppenkast van karton

Dubbel speelplezier met deze poppenkast van karton. Eerst kunnen de kinderen hem volledig inkleuren en daarna kunnen ze poppenkast spelen!

Gevonden bij slimmer spelen.

Prijs: 19,95 €

Origineel cadeau 24: de Lunch bot

Lunch Bot

 

Een originele lunchtrommel in de vorm van een robot. Ideaal cadeau voor stoere jongetjes!

Gevonden bij Cadeau.nl

Prijs: 21 € (sale-prijs)

Ik hoop je voldoende geïnspireerd te hebben om een origineel cadeau te vinden! In de volgende weken mag je nog meer  artikels verwachten met cadeautips, onder andere eentje met originele cadeaus voor peuters en kleuters!

Kids

 

Kim

eigenaar en oprichter at Feestprints
Kim is de oprichtster van Feestprints. Ze heeft jarenlange ervaring als blogger, grafisch vormgever en als onderwijzeres in het basisonderwijs. Ze heeft een voorliefde voor feestjes en werkt die graag tot in de puntjes uit met alles erop en eraan. Ze weet door haar ervaring vrij goed in te schatten waar kinderen van houden en slaagt er daardoor heel goed in om kinderfeestjes te geven op maat van de kinderen.

Dit interesseert u vast ook:

Reacties

  1. Hoi, ik heb ook een topkado voor Sint, Kerst en verjaardagen van kinderen van 7-12 jaar: de horlogetelefoon van Hallofo! Een kekke mobiel om je pols waarmee je kunt bellen, sms’en en muziek kunt luisteren. Hallofo! heeft al veel kinderen cool gemaakt en ouders blij. De kinderen horen namelijk altijd dat je belt en zijn hun mobiel nooit meer kwijt. Hallofo! is er in het wit en zwart en kost €117,50. Verkrijgbaar in de webshop http://www.hallofo.nl

Laat wat van je horen

*