originele cadeaus voor kinderen (vanaf 7 jaar)

Heb jij soms ook moeite om een origineel cadeau te vinden?
Bang om iets te geven dat het kind in kwestie misschien al heeft?
Nu niet meer! Hier volgt een overzicht van de meest originele cadeaus voor kinderen (vanaf 7 jaar)!

Opmerking:

  1. de keuze van deze cadeautips is louter subjectief en tenzij anders vermeld, heb ik deze producten niet zelf getest. Het is dus aanbevolen om eerst wat reviews op te zoeken als u zou besluiten een van deze producten te kopen!
  2. De vermelde prijzen zijn de prijzen die actief waren op het moment dat ik dit artikel publiceerde.
  3. Sommige webwinkels waar ik deze producten vond zijn Nederlands, een paar zijn Belgisch. Sommige hebben zowel een Nederlandse als een Belgische website. Maar in elke winkel kunnen zowel Belgische als Nederlandse klanten terecht.
  4. Door op de foto te klikken, gaat u rechtstreeks naar het product in de winkel.
  5. Deze lijst wordt regelmatig gecontroleerd en aangevuld als ik nieuwe leuke vondsten doe. Mocht u toch op een cadeau stuiten dat wordt aanbevolen in dit artikel maar dat niet meer te verkrijgen is, of u vindt een dode link, laat het mij dan aub weten. Ik streef ernaar om deze lijst zo up to date mogelijk te houden.

Origineel cadeau 1: Speelgoedkaraokeset 

 

Voor alle mini- popsterren vanaf 8 jaar.
Een speelgoed karaoke set! Aan te sluiten op TV en dvdspeler of op de Playstation en Xbox. Er zitten 2 microfoons bij en een DVD met karaoke hits voor kinderen.

Verkrijgbaar bij De speelgoedwinkel.
prijs: € 47,95

 

 Origineel cadeau 2: Magnetisch krijtbordbehang

 Met dit krijtbord behangpapier kan je kind zich eindeloos uitleven. Tekenen op de muur mag vanaf nu wel! Het behangpapier doet dienst als krijtbord en magnetisch bord en is afwasbaar.

Gevonden bij Igadgets.be (voor de Belgen) en Icadeau.nl (voor de Nederlanders)

prijs: € 49,95

 

Origineel cadeau 3: Mega Waterkanon

 Bent u het soms ook moe om telkens opnieuw die kleine waterpistooltjes van de kinderen bij te vullen? Met dit waterkanon zal dat niet meer nodig zijn! Het is rechtstreeks aansluitbaar op de kraan. Met dit kanon op een statief schiet je tot 30 meter ver!

Gevonden bij Igadgets.be (voor de Belgen) en iCadeau.nl (voor de Nederlanders).

Prijs: € 34,95

Origineel cadeau 4: Zing Zycone Ring Blaster

Hiermee schiet je zachte, schuimrubberen ringen af tot wel 35 meter ver! Je kan het alleen spelen of met 2, de ring is makkelijk te vangen.

Gevonden bij De Grote Speelgoedwinkel

Prijs: normaal € 19,99 maar vaak in de aanbieding!

Origineel cadeau 6: Zelftellende spaarpot

Gedaan met centen tellen, deze spaarpot telt automatisch! Hij komt in 2 kleuren: roze of metaalkleur.

Gevonden bij Gadgethouse. Ze hebben een Belgische en Nederlandse webwinkel.
Belgische Gadgethouse
Nederlandse Gadgethouse

 

Prijs: € 12,95

 Origineel cadeau 7: Stemvervormer

Ik heb eens een optreden gezien van een clown die zo een stemvervormer gebruikte, en ik heb toen echt tranen met tuiten gelachen! De frequentie kan op verschillende manieren worden aangepast en gecombineerd. Hilariteit verzekerd!

Gevonden bij Igadgets.be en Icadeau.nl

Prijs: normaal € 19,95, nu € 14,95

Origineel cadeau 8: Finger drums

 Zeurt je kind je de oren van het hoofd voor een heus drumstel? Misschien kan je hem hiermee al tevreden stellen. Dit minidrumstelletje bespeel je met je vingers! Veel minder lawaai dan een echt drumstel in huis en het is niet alleen even leuk, het is nog een goede behendigheidsoefening voor de vingers ook!

Gevonden bij Igadgets.be en Icadeau.nl.

Prijs: € 19,95

Origineel cadeau 9: Puzzelmaker 

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind dat graag puzzelt? Met deze puzzelmaker kan hij zelf puzzels maken van welke afbeelding dan ook! Heel leuk om bijvoorbeeld een puzzel te maken van een schatkaart voor een schattenjacht!

 

Gevonden bij IGadgets.be en ICadeau.nl.

Prijs: € 16,95

Origineel cadeau 10: Discobal

Mijn dochter van 7 is helemaal into dansen de laatste tijd. Ik moet elke dag naar haar optredens kijken en ze probeert de meeste coole moves na te doen van tv. :)
Onlangs gaven we een discobal cadeau aan een nichtje en dat was een mega succes! Die discobal heeft de hele dag aan gestaan, en zij hebben zich de hele dag 2 sterartiesten gewaand. Een aanrader voor meisjes!

Gevonden bij Igadgets.be en Icadeau.nl

Prijs: normaal € 39,95 nu € 34,95

Origineel cadeau 11: Snoepgrijper

Superleuk cadeau en volgens mij een groot succes op kinderfeestjes! Werkt met muntjes die bijgeleverd worden, maar ook met geldstukken. Na de inworp speelt er een muziekje en heb je 75 seconden de tijd om een snoepje te grijpen! Werkt het best met lichte snoepjes. Kan tegelijk als spaarpot gebruikt worden.

Gevonden bij bol.com

Prijs: € 29,99

 Origineel cadeau 12: Limbo-spel

Limbodansen is erg populair bij kinderen. Dit apparaat slingert een touw in de lucht waaronder je kan limbodansen. Er zijn 5 verschillende hoogtes. Uit de voet van het apparaat komt een toepasselijk muziekje en er zitten ook blacklights in waardoor je touw in het donker verlicht wordt!

 

Gevonden bij Toys and Giftz 

Prijs: normaal € 39,95 nu € 37,95

Origineel cadeau 13: Dekbedovertrek met eigen foto

Heel origineel cadeau, dit dekbedovertrek met eigen foto! Je kan het aan een kant of twee kanten laten bedrukken en ook bijpassende bedrukte kussens bijbestellen! Het dekbed is 140 x 200 cm en gemaakt van wasbestendig 100% polyester microvezel.
Gevonden bij Your Surprise.

Prijs: € 89,95 (verzending Nederland gratis, België: € 4,95)

Origineel cadeau 14: Star Wars Death Star Planetarium 

Deze projector tovert een prachtige sterrenhemel in je kamer. Je kan kiezen tussen het Star Wars sterrenstelsel of ons eigen sterrenstelsel.  Ideaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de ruimte en astronomie.

Gevonden bij Megagadgets.

Prijs: € 39,95

 

 Origineel cadeau 16: Leuke Kinderfietsmand

 

Hele mooie, meisjeachtige kinderfietsmanden in deze winkel! Nog veel andere leuke hebbedingetjes te vinden ook!

Gevonden bij Presents at home

Prijs: € 16,95

 Origineel cadeau 16: Hippe Zadelhoezen

 

Zelfde winkel als de voorgaande, met een groot aanbod aan kleurrijke, hippe hoezen voor je zadel! Houdt je fietszadel droog en geeft je fiets een persoonlijk tintje! Er zit nog een anti-diefstallint aan ook!(misschien wel even navraag doen naar de maten)

Gevonden bij Present at Home

Prijs: € 9,95

 

 Origineel cadeau 17: Tarantulaspin

Hoeveel mensen zouden niet vreselijk schrikken als ze zo’n tarantulaspin naar zich toe zien lopen? (hier zit er al zeker een!) Een ideaal cadeau voor kinderen die graag mensen beet nemen: een tarantulaspin met afstandsbediening!
Ongeveer 8 op 6 cm groot

Gevonden bij Toyz and Giftz Prijs: € 24,95

cadeau 18: Popstar boek met eigen foto.

In dit boek speelt je kind de hoofdrol! En niet zomaar een hoofdrol, hij of zij is een succesvolle popster! De foto van jouw kind verschijnt op het lichaam van de hoofdfiguur en zijn of haar naam staat op de cover en in het ganse verhaal. Bestaat in een meisjes – en jongensversie.

Gevonden bij YourSurprise.

Prijs: € 26,95

cadeau 19: Roller Wheel

Dit opblaasbare wiel is heel erg leuk, mijn dochter speelde er onlangs in bij vrienden en vond het fantastisch! Zet je schrap voor een paar toeren overkop!

Gevonden bij Megagadgets. Prijs: € 49,95

 

Ik hoop je voldoende geïnspireerd te hebben om een origineel cadeau te vinden! In de volgende weken mag je nog meer  artikels verwachten met cadeautips, onder andere eentje met originele cadeaus voor peuters en kleuters!

Dit interesseert u vast ook:

Reacties

  1. Hoi, ik heb ook een topkado voor Sint, Kerst en verjaardagen van kinderen van 7-12 jaar: de horlogetelefoon van Hallofo! Een kekke mobiel om je pols waarmee je kunt bellen, sms’en en muziek kunt luisteren. Hallofo! heeft al veel kinderen cool gemaakt en ouders blij. De kinderen horen namelijk altijd dat je belt en zijn hun mobiel nooit meer kwijt. Hallofo! is er in het wit en zwart en kost €117,50. Verkrijgbaar in de webshop http://www.hallofo.nl

Laat wat van je horen

*