Gratis verjaardagskaart om te printen

Je moet naar een verjaardagsfeestje en je hebt geen verjaardagskaart meer in huis?
Feestprints helpt jou uit de nood met deze gratis verjaardagskaart om te printen!

verjaardagskaart om te printen gratis

De kaart meet 16 op 10 cm en past in een standaard envelop van 162 op 114 mm. Je kan de verjaardagskaart printen op tekenpapier en hem uitknippen op de lijnen zodat hij kan dubbel gevouwen worden, of je kan enkel de voorkant uitknippen.
Dit is een pdf-bestand, je dient het te openen met Adobe Acrobat Reader. Bij de meeste mensen staat dit al op de computer geïnstalleerd. Indien dit bij jou niet het geval is, kan je het programma gratis downloaden op de website van Adobe.

Klik hier: gratis verjaardagskaart om te printen downloaden.
Voor download- en printinstructies klik hier.

Deze gratis verjaardagskaart is volledig zelf ontworpen. De clown heb ik gemaakt van Fimo klei, gefotografeerd en op de kaart gemonteerd. Deze verjaardagskaart mag niet doorgegeven worden aan anderen, maar je mag anderen wel verwijzen naar deze website zodat ze hem zelf kunnen downloaden en printen.

Detail:

Veel plezier ermee!

 

 

Kim

eigenaar en oprichter at Feestprints
Kim is de oprichtster van Feestprints. Ze heeft jarenlange ervaring als blogger, grafisch vormgever en als onderwijzeres in het basisonderwijs. Ze heeft een voorliefde voor feestjes en werkt die graag tot in de puntjes uit met alles erop en eraan. Ze weet door haar ervaring vrij goed in te schatten waar kinderen van houden en slaagt er daardoor heel goed in om kinderfeestjes te geven op maat van de kinderen.

Dit interesseert u vast ook:

Laat wat van je horen

*