Originele cadeaus voor vaderdag

de meest originele cadeaus voor vaderdagBinnenkort is het weer zover: de dag van alle papa’s! Vorig jaar postte ik al een gratis kaartje om te printen en een afprintbare set vaderdag labels. Deze keer ging ik alvast op zoek naar een origineel cadeau voor vaderdag. De webwinkels die ik meestal doorspit als ik op zoek ben naar een origineel cadeau, zijn gadgetwinkels. Ze hebben er van alles wat. Bij sommige gadgets trek ik wel eens mijn wenkbrauwen omhoog, maar als je goed zoekt, vind je soms echt ludieke, grappige, originele of gewoon mooie cadeaus. En als ze dan ook nog functioneel zijn, is het helemaal mooi meegenomen!

Wil je zelf ook eens gaan rondneuzen, dit zijn de winkels waar ik meestal ga zoeken: Megagadgets, Icadeau, Gadgethouse, Ultragadgets, DitVerzinJeNiet, Gadgetgifts. Daarnaast ga ik ook altijd een kijkje nemen bij YourSurprise, mijn favoriete winkel als het op gepersonaliseerde cadeautjes aankomt! Geef toe, cadeaus met een eigen foto en/of tekst, voor vaderdag of moederdag zijn die altijd leuk!

 

Deze cadeaus heb ik voor u geselecteerd:

Origineel cadeau voor vaderdag 1: de barbecue-legerschort

barbecue-legerschort

Het slachtoffer bij uitstek om de barbecue te bedienen is papa! En de zomer die op til staat is natuurlijk het barbecueseizoen bij uitstek. Met deze schort heeft de vader des huizes alles bij de hand, zelfs drankjes voor de dorst! Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 2: de sleutelvinder

sleutelvinder

Als je een vader hebt zoals mijn man, die voortdurend zijn sleutels kwijt is, dan is dit een ideaal cadeau. De Bluetooth Keyfinder werkt met een gratis app op je smartphone, die je helpt om je sleutels te localiseren. Omgekeerd werkt het ook, als je enkel je sleutels bij hebt, kan je ook je smartphone terug vinden. Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 3: de samurai-paraplu

samurai-paraplu

Niet zomaar een paraplu maar eentje die eruit ziet als een samuraizwaard. Er hangt ook een touw aan waarmee je hem op je rug kan dragen, hoe handig is dat! (hadden alle paraplu’s dat maar, dan was ik er al veel minder kwijt geraakt!) Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 4: de knijpleeslamp

knijp-leeslamp

Altijd en overal genoeg licht om te lezen met deze leeslamp in de vorm van een wasknijper. En als je stopt met lezen, zet je gewoon het lampje uit en fungeert de knijper als bladwijzer. Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 5: de alarmklok op wieltjes

rijdende wekker

Is jouw vader of echtgenoot iemand die ’s ochtends moeilijk uit bed geraakt? Koop hem dan een wekker op wieltjes! Van zodra het alarm afgaat ’s morgens, rent hij er vandoor. Je moet uit je bed komen om hem af te zetten. En als papa er écht een bloedhekel aan heeft, kan hij nog altijd gebruikt worden als gewone wekker, zonder beweegfunctie. Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 6: het t-shirt met led-tekst

tshirt led tekst

Deze tshirt heeft een uitneembaar led-paneel waarop je maar liefst 6 verschillende teksten kan programmeren. Wat dacht je van ‘Beste papa ter wereld’? Om te wassen verwijder je het led-paneel en dan kan hij gewoon de wasmachine in. Beschikbaar in verschillende maten. Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 7: de shot tender

shot-tender

Een gadget en decoratiestuk in één. En het staat nog chic op feestjes ook! Met de shot tender vult je papa zijn glaasje met 45 ml van zijn favoriete likeur. Terwijl het glaasje vol loopt, schijnt er een funky blauw led licht op het glas. Fabulous! Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 8: de Discovery Drone

mini drone

Zijn niet alle mannen in feite nog kleine jongetjes? (of zijn dat enkel die in mijn leven?) Ik ken er in ieder geval heel wat die maar wat graag zouden spelen met deze mini drone. Met zijn vier armen kan hij op spectaculaire wijze alle richtingen uit vliegen. Meer info is te vinden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 9: de houten klok

houten klok

Het ziet eruit als een houten blok, maar dat is het niet!  In dit simpel stukje hout zit een digitale klok waar uit het niets digitale cijfers op tevoorschijn komen als je het aanraakt. Zowel de tijd als de datum kunnen weergegeven worden. Ze heeft ook een wekker en een snooze-functie. Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 10: don’t break the bottle

dont_break_the_bottle

Omdat een gewoon flesje drank zo cliché is, zit deze fles vernuftig ingebouwd in een soort van puzzel. Vader mag dus eerst zijn hoofd breken, maar niet de fles! 🙂 Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 11: diamond glasses

diamond-glasses

Als je een papa hebt die graag een pousse-café of een slaapmutsje drinkt, dan zal dat dubbel zo lekker smaken in deze glaasjes. Ze hebben geen voet en staan schuin op het oppervlak. Heel stijlvol, vind ik. Gevonden hier.

Origineel cadeau voor vaderdag 12: een gepersonaliseerd telefoon hoesje

smartphone hoesje met fotoiphone hoesje met foto

Bij Yoursurprise.nl kun je gepersonaliseerde hoesjes ontwerpen voor heel veel verschillende modellen van telefoons en smartphones. Je kan kiezen tussen foto’s of tekst. Je gebruikt een van de ontwerpsjablonen of je kan je eigen ontwerp uploaden. Hoe leuk!

Origineel cadeau voor vaderdag 13: een gepersonaliseerd drankenpakket

origineel cadeau voor vaderdag

origineel cadeau voor vaderdag

Ook bij Yoursurprise.nl kan je een drankenpakket bestellen met gepersonaliseerde labels waarop je zowel tekst als foto’s kunt plaatsen.

Origineel cadeau voor vaderdag 14: een gepersonaliseerd bordspel

bordspel met foto

Zoals ik al zei, je kan van alles en nog wat laten personaliseren bij YourSurprise. Deze is ideaal voor wie een papa heeft die graag bordspelen speelt! Gevonden hier (ook andere spelletjes beschikbaar).

Origineel cadeau voor vaderdag 15: leukste papa trofee

vaderdag-trofee-goud

En wat geef je aan een toffe papa die alles al heeft? Een trofee voor beste papa natuurlijk! Maar dan wel eentje met zijn eigen naam erop! Hier verkrijgbaar.

 

 

 

Als je een cadeautje hebt gekozen, lees dan zeker ook eens mijn tips om een cadeau voor een man creatief in te pakken!

Download ook de tweede wenskaart voor vaderdag.

Wat koop jij voor vaderdag? Vind je iets in deze lijst interessant? Laat het me weten in de reacties!

 

Dit interesseert u vast ook:

Laat wat van je horen

*