pagina-content Mijn titel pagina-content

20 onweerstaanbare hebbedingetjes om je feestje op te leuken

Meestal als ik een feestje geef, probeer ik – wat feestdecoratie betreft – creatief te zijn met de dingen die ik heb. Ik heb de truc met de twee vazen al dikwijls toegepast. Het voordeel daarvan is dat je hem telkens anders kan toepassen zodat hij toch telkens weer aansluit bij de rest van de decoratie. Of het nu winter is of zomer. Ook met washi-tape kan je telkens weer op een andere manier decoratieve elementen toevoegen. En als ik tijd heb, ontwerp ik gewoon zelf een paar toepasselijke feestprints!

Maar zo nu en dan kom ik zo’n onweerstaanbaar leuke hebbedingetjes tegen online dat ik ze gewoon MOET hebben. Of dat ik ze op z’n minst toch aan mijn wishlist moet toevoegen!

Kijk maar mee naar mijn laatste nieuwe ontdekkingen en zeg nu zelf, hoe mega cute zijn ze niet?

1. Houten tapasvorkjes

De leuze van de ontwerpers van deze schattige tapasvorkjes is: ‘In color we trust’. En dat komt helemaal tot uiting in de frisse, vrolijke prints. Je kan kiezen tussen deze drie bedrukkingen en er zitten 50 vorkjes in een set.

Gevonden hier. Prijs: 7,90 €

2. 3-D dino koekjesvormen

Welk jongetje zou niet dol zijn op deze koekjes? Elke dino is gemaakt uit verschillende koekjes en samen vormen ze een ware 3D-versie.

Gevonden hier. Prijs: 10 € (saleprijs)

3. Glasmerkers: dinovrienden

Om nog even binnen het dino-thema te blijven: deze glasmerkers bestaan uit een set van 6 verschillende dino’s die je op een glas kan zetten. Zo weet iedereen welk glas van hem is. Functioneel en decoratief!

Gevonden hier. Prijs: 10,95 €

4. Glasmerkers: vlinderparty

En uiteraard bestaat er ook een meisjesversie met kleurrijke, vrolijke glasmerkers in een vlinderthema!

Gevonden hier. Prijs: 10,95 €

5. Confetti-ballonnen

Je zou ze misschien zelf kunnen maken, maar dan moet je al transparante ballonnen hebben en de juiste soort confetti. De confetti in deze ballonnen is namelijk statisch, zodat ze aan de wand blijft kleven wanneer je de ballon opblaast (niet met helium, want dan zakt de confetti naar de bodem).

Gevonden hier. Prijs: 5,50 € voor 6 stuks.

6. XXL- confettiballon

Grotere ballon, grotere confetti en met 90 cm doorsnede mag je echt wel spreken van XXL. Ideaal als centerpiece op een feestje, bijvoorbeeld boven de feesttafel!

Gevonden hier. Prijs: 8,95 €

7. Lochness: peper, zout en olievat

Hoe speels en schattig is deze peper en zout (en olie) set! Echt subliem bedacht van de makers! Deze kan thuishoren op verschillende types feestjes: van kinderfeestje binnen een bepaald thema tot een klassevol feestdiner.

Gevonden hier. Prijs: 17 € (saleprijs)

8. Kleurrijke hapjesprikkers

Deze prikkers horen thuis op eender welk meisjesfeest. Ze vormen qua kleuren zelfs een mooi geheel met de glasmerkers van hierboven.

Gevonden hier. Prijs: 11,95 € voor 6 stuks.

En een jongensversie ook natuurlijk:

Verkrijgbaar hier, zelfde prijs.

9. Guitige snorren coctailprikkers

Snorren zijn een al enkele jaren een hype en dat zal ook nog wel even zo blijven. Het is dus ook niet verwonderlijk dat ze nu in de vorm van coctailprikkers op de markt komen. Zelfs de meest simpele kaas- of salamiblokjes zien er meteen een stuk aantrekkelijker uit met zo’n snorrenprikker!

Gevonden hier. Prijs: 14,30 € voor 18 stuks

10. Verjaardagskronen om zelf in te kleuren

Weer 2 vliegen in één klap met deze verjaardagskronen. Gebruik ze als activiteit op een kinderfeestje en laat iedereen zijn/haar eigen kroontje kleuren. Daar heb je al meteen een uurtje mee gevuld. 😉 Modellen zowel voor jongens als voor meisjes.

Gevonden hier.

11. Cakepops bakvormen

Cakepops zijn kleine cakejes op een stokje die in één hap kunnen opgegeten worden. Meestal zijn ze gewoon rond. Met deze bakvorm maak je 9 schattige vormpjes van je cakepops. Stokjes en receptenboekje zijn ook inbegrepen.

Gevonden hier. Prijs: 19,99 €

Ik vond er ook een versie van met enkel dino’s:

Gevonden hier. Prijs: 22,50 €

12. Hello Kitty bakvorm

Hoeveel meisjes zouden niet blij zijn met een cake in de vorm van Hello Kitty? Ik kan er wel enkele bedenken, groot en klein! 😉

Gevonden hier. Prijs: 6,99 €

Stoere jongens hebben misschien liever deze versie:

Gevonden hier. Prijs: 22,50 €

13. Set verjaardagsringen

Deze set bestaat uit drie ringen waar je verjaardagskaarsjes kan inzetten.  Je kan hem gebruiken voor op de taart, je kan er een decoratiestuk voor op tafel mee maken of waarom hem niet bovenop een cadeau zetten? Wanneer alle gaatjes gevuld zijn, staan er 13 kaarsen in.

Gevonden hier. Prijs: 12,99 €

14. Verjaardags-getallenset

Soms heb je niet zoveel plaats op je taart om alle kaarsjes te zetten. Bijvoorbeeld wanneer je een gedecoreerde taart hebt gekocht of wanneer je taart gewoon klein en fijn is. Dan komt deze getallenset goed van pas! Het voordeel is dat je hem elk jaar opnieuw kan gebruiken, tot de leeftijd van 9 jaar.

Gevonden hier. Prijs: 13,41 €

15. Kaarsenstandaard voor prinsessen

Ok, dit is de laatste wat kaarsjes betreft, beloofd. Iedere meisjesmama moet toch wel een zwak hebben voor zoiets prinsesachtigs? (en misschien sommige jongensmama’s ook wel stiekem! 😉 )

Ik kwam hem in twee versies tegen. Bovenstaand voorbeeld vond ik hier en kost 3,95 €.

Deze is net iets anders, maar ook prachtig:

Gevonden hier voor de (iets duurdere) prijs van 11,50 €.

16. Cucumbo

Dit vernuftige toestelletje maakt hele mooie, decoratieve slierten van een komkommer. Leuk om je gerechten mee te versieren!

Gevonden hier. Prijs: 13 €

17. Piratenrietjes

Piratenrietjes uit silicone die tegelijk dienst kunnen doen als glasmerkers!

Gevonden hier. Prijs: 9,95 €

18. Party prikkers met kleurrijke parkieten

Vrolijk gekleurde parkieten op deze partyprikkers, ideaal voor een zomers feestje! De prikkers zijn 12 cm lang, dus je kan er ook mini (snoep)satés van maken.

Gevonden hier. Prijs: 5,50 € voor 10 stuks

19. Fleurige papieren bloemen

Deze papieren bloemen hebben een doorsnede van 40 cm en kunnen hangen. Ideaal als backdrop voor je desserttafel, of als aparte versiering, bijvoorbeeld in een partytent.

Gevonden hier. Prijs: 7,95 €

20. Blauwe poms

Nog zo’n leuke instant versiering! Deze poms komen in verschillende kleuren en maten (45, 47 of 50 cm doorsnede).

Gevonden hier. Prijs: 17,95 € voor 3 stuks.

 

Met al deze vondsten heb ik al direct een schitterend moodboard klaar voor een dinofeestje!

En eentje voor een fleurig feestje voor meisjes: