pagina-content Mijn titel pagina-content

Een origineel cadeau voor moederdag!

Geef je je mama graag eens wat anders dan het klassieke boeketje bloemen op haar dag? Laat je inspireren door dit uitgebreide overzicht van originele cadeaus voor Moederdag!

Meer lezen

Zo maak je zelf een luiertaart!

Leer stap voor stap aan de hand van foto’s hoe je zelf een luiertaart kan maken!

Meer lezen

Originele cadeaus voor vaderdag

Feestprints schuimde weer tientallen webwinkels af op zoek naar het meest origineel cadeau voor Vaderdag! Grappig, ludiek en persoonlijk, voor elk wat wils!

Meer lezen

Originele cadeaus voor een 1-jarige

Een leuk cadeau vinden voor een baby’s eerste verjaardag is altijd een uitdaging. Ze zijn te groot voor het babyspeelgoed en te klein voor het ‘echte speelgoed’. Ik maakte een overzicht van de meest originele cadeaus die ik vond online!

Meer lezen

Originele cadeaus voor de juf of meester

Het einde van het schooljaar is in zicht en veel ouders kopen dan graag een cadeau voor de juf of meester om hen te bedanken voor het fijne schooljaar. Met deze originele cadeaus spring je vast en zeker uit de band en kan je op veel appreciatie rekenen van de leerkracht!

Meer lezen

Creatief cadeau inpakken voor een man

Ben je nog op zoek naar een leuke verpakking voor een cadeau voor een man? Hier zijn enkele originele manieren om een mannelijk cadeautje in te pakken!

Meer lezen

originele cadeaus voor peuters en kleuters

Een origineel cadeau vinden kan soms een tijdsintensieve bezigheid zijn. Ik heb jou het zoekwerk bespaard! Hieronder volgt een overzicht van de (volgens mij) meest originele cadeaus voor peuters en kleuters!

Meer lezen

Creatief een cadeau inpakken

Cadeautjes geven is leuk. Een cadeau inpakken nog leuker! Zeker als je cadeautje mag gezien worden! Laat je inspireren door deze voorbeelden en voortaan maak je niet alleen indruk met de inhoud van jouw cadeautje, maar ook met de verpakking ervan!

Meer lezen

originele cadeaus voor kinderen (vanaf 6-7 jaar)

Een origineel cadeau vinden kan soms een tijdsintensieve bezigheid zijn. Ik heb jou het zoekwerk bespaard! Hieronder volgt een overzicht van de (volgens mij) meest originele cadeaus voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar.

Meer lezen