pagina-content Mijn titel pagina-content

Communie enzo

Dit jaar hebben we ons eerste communicantje. Donderdag is het haar grote dag en laat ons hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn, want we geven een tuinfeest! Er heerst dus weer ‘feeststress’ hier ten huize.

Het wordt weer een themafeestje (het thema verklap ik nog niet, maar er volgt zeker een blogpost over als het achter de rug is!) en dat houdt in: feestdecoratie maken, recepten zoeken, wat Photoshoppen om een paar toepasselijke feestprints te maken, googlen naar nog meer ideeën, knutselen, kaartjes laten drukken, tussendoor wat strijken en schoonmaken,…
En ondertussen zorgen dat ook manlief de nodige instructies krijgt 😉

Het feestvarken zelf die krijgt vandaag al even een voorproefje van hoe het er aan toe gaat, op zo’n eerste communiefeest. Ze is de hele dag te gast bij haar achternichtje die vandaag haar feest al heeft. Ze mag er zelfs blijven slapen! Wat heeft ze daar naar uitgekeken 🙂

Ik sta bij mijn familie al enkele jaren gekend als fervente scrapbooker (digitaal) en daarom hadden mijn neef en zijn vrouw, de ouders dus van het achternichtje, gevraagd of ik het kaartje wou maken. Ik wou het hier effe komen showen!:)

Ik ben begonnen met een vierkante layout. Die hebben ze heel groot laten afdrukken (ik schat toch wel 150 op 150 cm) en als achtergrond bij hun buffettafel opgehangen.

Het kaartje dat ze aan de gasten geven, is uitgesneden uit deze layout:

Ik heb vandaag de gedrukte versie gekregen en vond dat het er best goed uit zag!

Ik ben trouwens verliefd op dat jurkje dat ze draagt, met dat rode bolerootje erop. 🙂 Prachtig gewoon!
Aan Nina en alle andere kindjes die vandaag hun communie deden: van harte gefeliciteerd!