pagina-content Mijn titel pagina-content

Communiefeest deel 1: het kaartje

Het communiefeest is achter de rug en het was een schitterende dag! Een stralend weertje, stralende mensen, lekker eten, brave kindjes,… Alles was gewoon perfect. Ik heb het erg druk gehad om alles op tijd rond te krijgen: 9 taarten bakken de dag voordien en dan nog alles klaarzetten, nog wat vergeten boodschappen doen,… Had ik mijn lieve familie niet gehad om een handje te helpen, ik vrees dat het nooit allemaal was klaar geraakt! Bij deze wil ik hen daar nog eens heel hartelijk voor bedanken!

Ik heb een aantal decoratiestukken gemaakt met behulp van enkele tutorials die ik online gevonden heb. De komende dagen wil ik die met jullie delen, samen met nog wat meer foto’s van het feest en ik heb ook nog een paar lekkere taartrecepten die ik heb uitgeprobeerd en goedgekeurd, maar vandaag wil ik het kort houden en enkel mijn laatste Photoshop creatie delen: het uitdeelkaartje voor Roxanne’s communie. 🙂

Wil je zelf ook zo’n uniek kaartje om uit te delen op de communie? Contacteer mij voor de mogelijkheden te bespreken!

Wordt vervolgd! 🙂

update: De foto’s van het communie themafeestje staan online!