pagina-content Mijn titel pagina-content

Overheerlijke biscuit met chocomousse en aardbeien

Recept voor een overheerlijke biscuit laagjestaart met chocomousse en aardbeien, overgoten met chocolade ganache. De taart oogt fantastisch en smaakt ook nog eens superlekker, wat hem meteen een winner maakt voor op eender welk feest!

Meer lezen

De 11 beste zomerse salade recepten

Nu het volop zomer is, zijn slaatjes razend populair. We eten ze bij de barbecue of gewoon als maaltijdvervanger. Ik vond 11 verrukkelijke zomerse salade recepten die net dat tikkeltje anders zijn. Klik snel verder en ontdek ze!

Meer lezen

Feestelijke eitjes

Ontdek de verrassende mogelijkheden om eieren te serveren op feestjes!

Meer lezen

ijslollies om zelf te maken

Ijslollies zijn makkelijk om zelf te maken. Ze zijn kleurrijk, lekker en gezond en het is nog een leuke activiteit om samen met de kinderen te doen ook!

Meer lezen

Waarom je desserttafel niet het verwachte wow-effect heeft

Verbluffende taarten maar toch een sobere desserttafel? In dit artikel lees je een paar tips om meer sterallure te geven aan je desserttafel door te werken met niveauverschillen én ik verklap een heel eenvoudig truukje om zelf taartplateaus te maken!

Meer lezen

Zoete tafeldecoratie om zelf te maken

Maak tafeldecoratie met snoepgoed en ander lekkers en zorg voor een originele en verbluffende feesttafel!

Meer lezen

Gedecoreerde taarten in België

Een workshop volgen om zelf taarten te leren decoreren? Het kan, bij deze taartenkunstenaressen! Dat er ook in België dames zitten die de mooiste taarten decoreren, ontdek je in dit artikel!

Meer lezen

Trakteer eens een aardbei

Aardbeien zijn altijd populair op feestjes. Meestal worden ze in desserten verwerkt of gewoon puur in een schaaltje aangeboden, maar met een beetje fantasie, tover je verrukkelijke aardbeien traktaties op tafel! Ideaal als traktatie op een kinderfeestje, of gewoon op een grote-mensenfeest!

Meer lezen

36 adembenemende taarten

Taarten bekleden is niet alleen een hobby, sommige verdienen er ook goed hun brood mee. Ik kwam tijdens mijn zoektocht zoveel adembenemende taarten en grappige taarten tegen, dat ik er toch enkele met jullie wou delen. Treed mee in de wondere wereld van het taarten bekleden!

Meer lezen

Recept bosbessentaart

Deze zelfgemaakte bosbessentaart had veel succes op het eerste communiefeest van mijn dochter. Hier volgt het recept!

Meer lezen