pagina-content Mijn titel pagina-content

Gratis moederdagkaart om te printen

Download je gratis moederdagkaart en print ze zelf af. Nog net op tijd voor Moederdag!

Meer lezen

Een origineel cadeau voor moederdag!

Geef je je mama graag eens wat anders dan het klassieke boeketje bloemen op haar dag? Laat je inspireren door dit uitgebreide overzicht van originele cadeaus voor Moederdag!

Meer lezen

23 inspirerende make-up ideetjes voor Carnaval

Bij Carnaval hoort uiteraard een kostuum om je te verkleden. Wij vrouwen vinden het vaak belangrijk dat we er met – of moet ik zeggen: ondanks – onze gekke kleren toch nog steeds goed uitzien! In dit artikel vind je enkele leuke, subtiele make-up ideetjes om er ook op carnval op je best uit te zien!

Meer lezen

10 te gekke binnenspelletjes voor je kinderfeestje

Na ons overzicht van te gekke buitenspelletjes hebben we voor u nu ook de tofste binnenspelletjes op een rijtje gezet! Voortaan kan je dus met een gerust hart ook in de winter een kinderfeestje thuis geven. 🙂

Meer lezen

Een partytent versieren: met deze 8 tips lukt het zeker!

Een partytent versieren kan een heuse uitdaging zijn. Als je het echt wil laten slagen, moet je met deze 8 tips zeker rekening houden.

Meer lezen

20 onweerstaanbare hebbedingetjes om je feestje op te leuken

Coole hapjesprikkers, kekke feestdecoratie, unieke gadgets voor kinderfeestjes… Deze hebbedingetjes tillen elk feestje naar een hoger niveau!

Meer lezen

De 40 meest originele trouwkaarten en huwelijksuitnodigingen ooit

Het is de mooiste, meest speciale dag uit jullie leven: jullie huwelijk. Dus waarom zou je er niet voor zorgen dat ook jullie gasten een blijvende herinnering overhouden aan jullie dag? Stuur ze een originele huwelijksuitnodiging waar ze nog weken over zullen praten! Laat je inspireren door deze 40 uiterst creatieve voorbeelden.

Meer lezen

Zo maak je zelf een luiertaart!

Leer stap voor stap aan de hand van foto’s hoe je zelf een luiertaart kan maken!

Meer lezen

22 te gekke spelletjes voor buiten voor je kinderfeestje

Overzicht van de 22 meest leuke spelletjes voor buiten voor kinderen! Ideaal voor op een kinderfeestje of verjaardagsfeestje, of gewoon op een zomerse dag!

Meer lezen

Ballondecoratie op je feestje: zo kan het beter!

Ook zonder helium kan je je huis mooi versieren met ballonnen! Ontdek met deze eenvoudige tips hoe je de ballondecoratie op je feestje tot een hoger niveau kan tillen.

Meer lezen