pagina-content Mijn titel pagina-content

Een gratis kaartje voor een lekker stuk!

De feestprint van deze week is er eentje met een knipoog! Stuur deze wenskaart naar je liefste schat, naar je beste vriend(in) of iemand waar je een oogje op hebt. Je tovert gegarandeerd een glimlach op hun lippen!

Je print dit kaartje net zo vaak af als je zelf wil. Enkel voor persoonlijk gebruik.

Het kaartje komt in 2 formaten:

  • 15 x 10 cm -> formaat van een postkaart (dit past in een standaard envelop)
  • 11 x 17 cm -> dit is het standaard formaat voor een wenskaart

Heb je geen envelop liggen? Geen probleem! Er zitten ook 2 envelop-sjablonen in om te printen en te plooien!

HOE DOWNLOADEN?

Geef in het roze kader hieronder je naam en e-mailadres in. Je ontvangt dan een automatische e-mail om te verifiëren of je e-mailadres klopt. Klik op de bevestigingslink in deze e-mail! Enkel dan kan het systeem je de link doorsturen naar het kaartje!

NIEUWSBRIEF?

Ja, je schrijft je hierbij in voor mijn nieuwsbrief. Maar geen paniek, ik zweer op mijn communiezieltje dat ik je niet lastig zal vallen of je e-mailadres zal misbruiken! Ik stuur enkel een nieuwsbrief om mijn lezers op de hoogte te brengen van nieuwe, exclusieve, gratis feestprints.

INSTRUCTIES?

Weet je niet goed hoe je iets moet downloaden, of hoe je mijn feestprints moet printen? Lees dan hier de printinstructies.

DOWNLOAD JE GRATIS FEESTPRINTS!
Abonnees van onze nieuwsbrief krijgen toegang tot onze exclusieve gratis feestprintsafdeling!