pagina-content Mijn titel pagina-content

Gratis moederdagkaart om te printen

 

Ik heb een nieuwe wenskaart voor jullie klaar! Dit vouwbare kaartje voor Moederdag kan je zelf printen. Het komt zoals gewoonlijk in 2 formaten. Geen envelop in huis? Geen probleem, er zitten ook 2 sjablonen voor enveloppen bij, die print je gewoon mee af!

Bij deze wil ik alle mama’s morgen een heel fijne Moederdag wensen!

 

Je print dit kaartje net zo vaak af als je zelf wil. Enkel voor persoonlijk gebruik.

 

HOE DOWNLOADEN?

Geef in het roze kader hieronder je naam en e-mailadres in. Je ontvangt dan een automatische e-mail om te verifiëren of je e-mailadres klopt. Klik op de bevestigingslink in deze e-mail! Enkel dan kan het systeem je de link doorsturen naar het kaartje!

NIEUWSBRIEF?

Ja, je schrijft je hierbij in voor mijn nieuwsbrief. Maar geen paniek, ik zweer op mijn communiezieltje dat ik je niet lastig zal vallen of je e-mailadres zal misbruiken! Ik stuur enkel een nieuwsbrief om mijn lezers op de hoogte te brengen van nieuwe, exclusieve, gratis feestprints.

INSTRUCTIES?

Weet je niet goed hoe je iets moet downloaden, of hoe je mijn feestprints moet printen? Lees dan hier de printinstructies.

DOWNLOAD JE GRATIS FEESTPRINTS!
Abonnees van onze nieuwsbrief krijgen toegang tot onze exclusieve gratis feestprintsafdeling!