pagina-content Mijn titel pagina-content

Interview en exclusieve aanbieding : Prinses Jasmine

In de feestbranche zitten mensen met hele unieke, originele beroepen. Of het nu gaat om mensen die entertainen, mensen die zelf dingen maken of mensen die een uniek product verkopen: het zijn stuk voor stuk echte creatievelingen met een grote passie voor wat ze doen. Daarom wil ik op Feestprints starten met een reeks van maandelijkse interviews. Elke maand zoek ik iemand met zo’n uniek beroep op en wil ik hem of haar aan jullie voorstellen. Vandaag mogen Lieke en Diane van Prinses Jasmine de spits afbijten! Toen ik hun winkeltje met prinsessenjurkjes voor het eerst online tegenkwam, was ik al meteen onder de indruk.

Wie of wat is prinses Jasmine? Wie zijn de mensen erachter?

Prinses Jasmine is een webwinkel waar je unieke prinsessenjurken kan kopen. Achter Prinses Jasmine zit Lieke en Diana. Mama van een dochter van 7 en een zoontje van 4 jaar. Lieke heeft overdag een drukke baan. Ze vind Prinses Jasmine gewoon ontzettend leuk om te doen.
Diana woont in Riyadh, de hoofdstad van Saudi Arabië. Ze is getrouwd met een diplomaat. Diana koopt de jurkjes in bij rijke mensen.
In Saudi-Arabië zijn ze echt ontzettend rijk. Ook hebben ze heel veel feesten. En als je heel veel geld hebt dan ga je natuurlijk niet naar een winkel. Maar dan laat je een kleermaker bij je thuis komen. Dan kun je de stof uitzoeken en de jurk op maat laten maken. Na het feest? Je kunt natuurlijk niet twee keer in dezelfde jurk verschijnen. Dus alle jurkjes gaan na 1 x dragen weg.. Zonde!!! Daarom kopen wij ze in om ze in Europa weer te verkopen.

We zijn begonnen met het verkopen van de prinsessenjurkjes aan vriendinnen. Als snel werd het zo’n succes dat we er een echte winkel van hebben gemaakt. We verkopen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Hoe komen de prinsessenjurkjes in Nederland?

De jurkjes worden echt geïmporteerd uit Saudi-Arabië. Ze worden per schip vervoerd. Soms denken mensen dat ik zelf achter de naaimachine zit, maar als je de jurkjes ziet, dan weet je dat ik dit onmogelijk kan maken.

 

 

Van welke materialen zijn de jurken gemaakt?

Bijna alle prinsessenjurkjes worden van heel luxueuze stoffen gemaakt. Zijde, organza, viscose, katoen,… Vaak zijn ze ook afgezet met kant, parels of linten en hier en daar wat glitter!

 Hoeveel kosten de jurkjes?

De prinsessenjurkjes kosten 42€ of 60€, exclusief verzendkosten.

 Kunnen de jurkjes thuis gewassen worden of moeten ze naar de droogkuis?

Bij een jurkje geven we wasvoorschriften. Ons advies is zelf wassen maar dan wel heel zorgvuldig!!

Verkopen jullie, naast jurkjes, ook nog andere dingen?

Naast prinsessenjurkjes verkopen we ook nog tiara’s. Prinses Jasmine vind het heel leuk om tiara’s te leveren aan klanten die een jurkje bestellen bij haar. Zodat je meteen klaar bent om het plaatje helemaal af te maken! In principe verkopen we de tiara’s niet los. We hebben keuze uit zilveren of gouden tiara’s.

Hoe kunnen deze prinsessenjurkjes besteld worden? Kan ik ook meerdere jurkjes bestellen?

Je kan de jurkjes gewoon bestellen online. Ze worden dan opgestuurd via pakketpost. Elk prinsessenjurkje in de winkel van prinses Jasmine is een uniek exemplaar. Je kan dus wel twee verschillende jurkjes bestellen, maar geen twee dezelfde. Elk jurkje werd op maat gemaakt, en kan dus ook alleen in de maat verkregen worden die bij elke jurk staat. Meestal geven we ook duidelijke beschrijvingen van omtrek en lengte, zodat je reeds op voorhand goed kan inschatten of het jurkje zal passen.

Welk jurkje uit de winkel is jouw persoonlijke favoriet?

Eentje uit de nieuwe collectie die binnenkort online gaat!

 En vertel nou eens, wat is dat fantastische aanbod voor onze lezers nu? 🙂

Speciaal voor de lezers van deze prachtige blog, geven wij een korting van 50% op het tweede jurkje. Dus dat zijn twee prinsessenjurkjes voor slechts 90 € (exclusief verzenden)!! Vermeld duidelijk bij je bestelling dat je een lezer bent van FEESTPRINTS. Eenmaal te gebruiken per klant, maar aanbod is wel onbeperkt in tijd.

Dat is zo super!  Ontzettend bedankt voor dit genereuze aanbod en het interview!

Wil jij van dit aanbod gebruik maken? Neem dan zeker eens een kijkje in de webwinkel van Prinses Jasmine!

En dit zijn enkele van mijn persoonlijke favorieten!