pagina-content Mijn titel pagina-content

Themafeestjes: ideetje voor een piratenfeest

Dit leuke idee komt van Angela van Little Blue’s Room. Voor het piratenfeest van het zoontje van een vriendin knutselde ze zelf een piratenboot in elkaar, die moest dienen om de cupcakejes op uit te stallen! Ik vond het zo’n leuk idee dat ik het even met jullie wou delen!

Ze gebruikte een schoendoos die ze in bruin papier inpakte en een groot stevig zwart A2 blad, waar ze de zijkanten van de boot op tekende en vervolgens uitknipte. Ze gebruikte touw om de randen en de trappen te vormen en maakte ook een piratenvlaggetje en een verhoog op de boot met karton. Het belletje dat eraan hangt maakt het helemaal af!

De raampjes en reddingsboeien die ze op de zijkanten tekende, vind ik heel leuk gedaan. Een anker had er ook nog mogen bijhangen! Persoonlijk zou ik misschien wel ‘echte’ trappen hebben gemaakt in zwart geverfd karton, hier zijn de trappen gewoon geïnsinueerd door de touwtjes. En zo zag hij eruit met de minicupcakes erop:

Heel leuk gedaan, zoiets maakt een piratenfeest toch helemaal af!

Wil je nog meer ideeën en tips voor je piratenfeest? Klik dan op onderstaande foto om naar mijn meest volledige artikel te gaan!